söndag 31 juli 2011

Jag ska köpa vingar för pengarna...

Som veckans projekt hos Stämpelkällan skulle vi göra sparbössor. Jag klädde in en plåtburk som det varit en herrparfym i tidigare. Eftersom även locket var i plåt så försökte jag inte ens göra en springa till slantarna, man får helt enkelt ta av hela locket.
Jag använde den vackra Hörne swirl A95 från Stämpelkällan.

Och sen använde jag även Fia med tårta S63, jag klippte bort glorian och gömde henne lite bakom hörnet på etiketten så hon bara kikar fram lite. Ja som ni ser så ska jag köpa vingar för pengarna som jag spar, vingar som flyger mot USA kanske =) Det är en dröm som jag har att åka dit en gång i mitt liv i alla fall.
Nu ska vi njuta av solen denna underbara söndag och sen har vi något att fira här hemma idag också ;)

Ha en riktigt skön söndag nu!

Kramelikram

fredag 29 juli 2011

Blomma med blad och hjärtan

Har gjort ett nytt kort med veckans stämpel Blomma med blad och hjärtan hos Stämpelkällan.

På framsidan stämplade jag och embossade jag motivet och blingade till det med Stickles. Använde en ny kortvikning, den lilla delen av kortet med mönstrat papper viks in bakom delen som jag stämplat på för att hålla kortet stängt. 

På insidan av kortet valde jag att färglägga motivet och stämpla runt om kring kanterna med den vackra Blomsterbård med swirls.

Ha en riktigt skön fredag!

Kramelikram

onsdag 27 juli 2011

Ett huskort...


Jag har gjort ett kort med den här urmysiga stämpeln Höghus S109 Sans design. Jag lät bli att skriva någon text på kortet, jag  gör det när jag vet vad jag ska ha kortet till. Det är bra att ha lite kort på lager som man kan plocka fram om man har lite bråttom och inte hinner göra ett kort just då. Praktiskt att bara ta fram ett färdigt kort och skriva dit en text som passar för tillfället. Ett bra att ha kort som jag brukar kalla dom för.

Nu ett litet tips!

Kika in till Stämpelkällan för där har de 50% rea på en hel del trevliga stämplar just nu =)

Kramelikram

måndag 25 juli 2011

Hjälp!

På en semestertripp till Furuvik mötte vi denna påfågel, de är ganska stora när de breder ut sina fjädrar och kan vara lite skrämmande när de går emot en. Kolla bara vad papperet passar bra till mitt foto, blev supernöjd verkligen. Fjädrarna satt i en blombukett som jag fick, tänkte på det här fotot och sparade dom.

Nu är semestern slut för den här gången så imorgon är det dags att knata iväg till jobbet igen. Det ska nog gå bra det också, men visst hade det varit skönt med en vecka till.

Ha det gott!

lördag 23 juli 2011

Igår satt vi inne och ugglade...


Igår var det inget vidare bra väder ute så jag och mina tjejer satt inne och ugglade hela förmiddagen. Det var verkligen jättekul och tjejerna gjorde så fina ugglor. Gissa vad dom vill göra idag...jodå flera ugglor =)

Visst blev dom bara för söta =)

Ha det gott!
Kramelikram


lördag 16 juli 2011

Min bloggdag hos Stämpelkällan


I torsdags var det min tur som gäst dt att blogga hos Stämpelkällan. Jag valde att visa tre lite enklare kort med användbara textstämplar och en av deras söta tårtstämplar.

Korten mäter 10cm x 10cm och jag lät papperen få synas mycket och dekorerade endast med ett band. Ibland är det fint med det enkla tycker jag.

Gör man många kalasinbjudningar så är det toppen att ha den här stämpeln och skönt att kunna göra lite enklare kort som går snabbt men ändå blir fina.

Mums, den här tårtstämpeln är helt perfekt till grattiskort eller kalasinbjudningskort!!

Så här gjorde jag insidorna på mina kort.

Trevlig helg!
Kramelikram

lördag 9 juli 2011

Altrad chokladask

Veckans projekt hos Stämpelkällan var att altra en chokladask, så här blev min Noblesse ask med den supersöta stämpeln Vilma svävar på moln och den gulliga texten Du är en ängel.

































 
 
Ovansidan gjorde jag som ett easel card och fäste inte alltför mycket med gluedots för att man lätt ska kunna ta bort och spara kortet när asken är tom.

Framsidan gjorde jag som två flikar som jag gjorde håll i och trädde i ett band och knöt ihop. Då kan man lätt knyta upp bandet och öppna den befintliga fliken till chokladasken.

Ha det gott!

fredag 8 juli 2011

Veckans stämpel hos Stämpelkällan

Japp, det är den här textstämpeln som är veckans stämpel hos Stämpelkällan och så här blev mitt kort.

Jag kände för att göra något annorlunda så jag använde mig av tidningspapper till kortet.

Stämplade rosen (som också är från Stämpelkällan), skrev ut den lilla kon från datorn och stansade ut blommorna i tidningspapper. Det blev rätt bra faktiskt, lite annorlunda, kul och effektfullt...eller?





I morgon visar jag en altrad sak så kika gärna in då också!

Kramelikram

torsdag 7 juli 2011

My Smash book..

Det är så otroligt populärt med Smash books just nu i scrap världen. Jag tokgillar den idén för jag har massor med saker liggandes här och var som jag nu tänker smacka in i min bok!

Eftersom jag ville ha en bok direkt och dom fort såldes slut i butikerna så gjorde jag en egen av en anteckningsbok jag hade hemma.


Min egen unika Smash book...


Jag gillar den jättemycket och har...



redan börjat smacka in mina saker i den.


Nog kommer den att bli fylld allt, recept, foton, bilder, biljetter mm, mm.


Tjingeling!

Min morgon...


Våra vackra pioner...


vår vackra utsikt...

och årets inte så vackra plantering.


Kramelikram

onsdag 6 juli 2011

You complete me...

Jag gjorde det här kortet till min kära make, ville påminna honom om att jag älskar honom.



Jag klippte ut en egen mall till hjärtat och duttade i Distress Ink. Visst är stämpeln med munnen bara så cool! Alla stämplarna är från Stämpelkällan, gillar du dom också så hittar du dom här!

Hoppas ni alla har en skön onsdag!

Kramelikram