tisdag 31 januari 2012

Vilken glädje att få...

                                                         Titta vad jag har fått ikväll!


 Kan man bli annat än lycklig över en sådan underbar gåva.

Ikväll går jag och lägger mig med varmt hjärta.

Kortkit swap

Hoppade på en swap där man skulle byta varsitt kortkit med pappersspillbitar och dekorationer som man plockat ihop. Själv fick man bara lägga till cardstock, färg, stämpelmotiv och bokstäver eller siffror. Lite klurigt när man inte plockat ihop grejerna själv, men utmanande och det gillar jag =)

Det blev två kort av sakerna jag fick. Jag la till själva kortbaserna och cardstocken under de mönstrade papperen + bokstäver (dymos på det ena), allt annat fick jag med.

Kort nr 1 blev så här och...

kort nr 2 ser ut så här.

Ja så var det med det =)

Imorgon är det  den 1 februari, skönt att januari äntligen är slut! En månad som varit kantad av sjukdom för vår familjs del, usch är innerligt trött på sjukdomar nu och hoppas nya månaden har annat att bjuda på.

Kramelikram

lördag 28 januari 2012

Clear ATC swapp

Utmanade mig själv genom att vara med i en swapp där man skulle skapa i clear (genomskinlig plast). Det var lite klurigt, men jättekul när jag väl kom igång.


Här är de förpackade och klara med en extra sida där ATC infon står.

En närbild på ett av korten.

Brukar vara med på swappar lite då och då. Just nu har jag anmält mig till några fler så jag har lite att pyssla med den närmaste tiden.

Ha det gott!

lördag 21 januari 2012

Lite nytt

Mina snälla svärföräldrar kom och "lånade" våra tjejer idag, så jag passade på att pyssla när jag och maken fick lite egen tid. Layouten började jag på igår kväll, gjorde färdigt den idag. Sen passade jag på att göra två kort av samma papper. Tänkte jag skulle slippa spillbitar, men det blev lite sådana kvar ändå.

Layouten är 8" x 8"

Äntligen en ny sida till äldsta dotterns album.

Tackkort är alltid bra att ha på lager.

Gul är en sådan härlig färg eller hur!?

Önskar er en fortsatt skön helg!

Kram lilla jag

fredag 13 januari 2012

Mina första änglar...

Före jul tog jag fram mina nyinköpta pysselsaker, pärlor, kedjor,öglepinnar,vingar mm. Tänkte göra varsitt halsband till mina tjejer, men jag hade inte allt hemma så det blev några änglar istället. Det var sjukt roligt, jag gjorde fyra stycken av bara farten. Så här blev dom =)
Tjejerna fick varsin av denna ängel.

En liten blå ängel blev det också.

Den här sitter på min väska.

Har gjort några fler som jag gett bort.

Nu har jag fått en beställning på tre stycken änglar av min kära mamma. Tack det var verkligen jätteroligt! Jag har redan några på gång =)

Trevlig helg!
Kramelikram

fredag 6 januari 2012

Vacker som en saga

Det här fotot på min äldsta dotter är ett av mina favoriter. Hon är så otroligt vacker, hennes lite ledsna ansiktsuttryck får mig alltid att undra vad hon tänker på.


De mönstarade papperen kommer från Inkido, stämpeln "vacker som en saga" kommer från Tingtura Design. Trädet och det "hålade" papperet har jag gjort med dies.

Jag älskar enkelheten i den här layouten och jag har bestämt mig för att sätta den i en ram och ha den som en tavla.

Kramelikram