torsdag 3 november 2011

Nyfikna jag...

I flera år har jag varit sugen på att prova att göra egna smycken, det har ännu inte blivit av. Idag har jag gjort en liten mini beställning av lite hängen, pärlor och kedjor. Den här söta julrenen fanns på rea så givet att den slank ner i shoppingkorgen.


Klick, klick, två stycken sådana här brickor i korgen också. Tänk om jag skulle lyckas få ihop två små söta halsband till mina sessor i julklapp, skulle de bli glada då måntro?

Ha det gott, kramelikram

4 kommentarer:

Anonym sa...

De skulle bli jätteglada!
Kram från Ladyboss

Gurkiss sa...

Super fina.
Smycken skulle jag också vilja prova på att göra nån dag :)

Jag tror absolut dina barn skulle bli glada över halsband :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Gurkiss sa...

Jag kan tipsa dig om en ATC swapp grupp som heter ATC Sverige. Det är en yahoo grupp och det ligger ute många olika swappar hela tiden som man kan gå med i. Jag är med i den sen ett tag tillbaka :)

Adressen dit är: http://groups.yahoo.com/group/atc_sverige/

Ha de gott.
Kram Gurkiss

pelArgoNNiA sa...

Det skulle bli jättefina smycken av det du beställde! Jag är jättesugen på att göra smycken sjäv och när jag premiärbesökte Slöjddetaljers nyöppnade affär i Stockholm råkade jag köpa bokstavspunsar. Har dock ingen aning om vad jag ska göra och heller ingen metall! Men nu har jag i alla fall punsar! ;)

Såg även på Slöjddetaljer att det nu finns Sizzix-stansar som är mer till smyckestillverkning än till scrapbooking. De såg spännande ut.