måndag 20 februari 2012

Ängel med kärlek och funderingar..


Det pratas nästan alltid om vilket sätt man färglägger sina motiv med. Jag började måla mina med Distress Ink en gång i tiden, sedan kom Promarkers och då skaffade jag mig ett ganska stort gäng sådana. Jag har aldrig riktigt blivit sams med dom, kanske har jag helt enkelt övat för dåligt.

Nu använder många Copics och jag är lite nyfiken på dom. Men kan det vara så stor skillnad mellan dom och Promarkers egentligen. Provade lite grann en gång och fick då för mig att det inte var det, men kanske jag skulle provat mer. Eftersom jag redan äger ett stort gäng med PM så har jag inte vågat tänka på att köpa Copics, utan tänker att jag får öva mer med de jag har och kanske köpa fler nyanser så de går mer ton i ton. Eller ska jag tänka om och prova Copics och sälja mina PM om jag gillar dom?? De senaste motiven har jag i alla fall färglagt med mina Promarkers. Öva, öva, öva!

Ha det gott!

6 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Fint kort!
Bestämmer du dig för att sälja kanske vi kan göra en affär? ;)
Kram

lilla jag sa...

Tack! Om jag bestämmer mig för att sälja dom så ska jag ha dig i åtanke.

Kram

Ann-Sofie sa...

Det låter fint :)

Majsan sa...

ÅÅh jisses vilket underbart kort, ängelmotivet är ju helt ljuvlig :),du har ju verkligen färglagt det så snyggt, själv använder jag promarkers och trivs med dom :)

Kramen majsan

Åsa/asamia sa...

Jättefint kort du gjort Yvonne!
Vad glad jag blev när du skrev i min blogg, har länge tänkt på er och undrat hur det gick för er.
När vi är till Lager 157, tänker kag också på er och undrar var det är ni bor.....
Promarkers och Copic går utmärkt att blanda, så du kan lugnt köpa på dig några nyanser av Copic som du saknar inom Promarkers. Det är ingen störra skillnad, skulle va udden då kanske ;0) Jag blandar hej vilt och gillar båda pennsorterna.Hoppas vi ses på nån mässa snart, jag ska till Avesta 10 mars, och sen är det Gävle 5 maj. Kom då ;0)
Kram Åsa

Jasmine sa...

Sött kort! Roligt med mycket färger. :)
Kram